Peste alb la cuptor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Peste alb la cuptor

Mesaj Scris de Doru la data de Joi Iul 14, 2011 7:04 pm

Ingrediente
- peste alb ( salau, merluciu, etc.)
- doua cepe potrivite ca marime ;
- doi - trei catei de usturoi ;
- 4 linguri de ulei de floarea-soarelui ;
- jumatate de kg de rosii bine coapte ;
- mustar - o lingura ;
- patrunjel verde ;
- sare si piper - dupa gust.


Mod de preparare

Se incing 2 linguri de ulei si se calesc in aceeasi tigaie ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sarea si piperul si se fierb aproximativ 5-6 min. fara capac. Dupa ce s-au calit legumele, se rastoarna intr-un vas iena. Pestele (sarat si piperat) se asaza peste legume. Se toaca marunt patrunjelul si se amesteca cu mustarul si uleiul care a ramas. Cu aceasta ''pasta'' se ung fileurile de peste. Se acopera totul cu un capac, se baga in cuptor la 200 grade C si se lasa pestele sa se patrunda. Dupa aproximativ 20 de min. se poate servi alaturi de o garnitura din cartofi ''natur''.

Doru va doreste ''POFTA BUNA!''
avatar
Doru
initiat
initiat

Varsta : 49
Localizare : Constanta, Romania.
Data de inscriere : 14/07/2011

Sus In jos

Re: Peste alb la cuptor

Mesaj Scris de idementul la data de Joi Noi 10, 2011 8:50 pm

Facut,mancat,nota?.....10plus ,da creda ca din cauza......bucatarului:lol: .Serios,acum,reteta-i STAS.
avatar
idementul
PESCAR EMERIT
PESCAR EMERIT

Varsta : 56
Localizare : La mine.......acasa
Data de inscriere : 04/02/2011

Sus In jos

Re: Peste alb la cuptor

Mesaj Scris de Alexandru la data de Joi Noi 17, 2011 1:44 pm

Da! Dar la noi te-ai gandit?

_________________
iese trenul din tunel, hop! si crapul dupa el!
avatar
Alexandru
Admin
Admin

Varsta : 49
Localizare : Galati, Romania.
Data de inscriere : 17/01/2011

Sus In jos

Re: Peste alb la cuptor

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum